TRŽIŠKA ZIMSKA LIGA – PUŠKA  /  2018

   PCC in mini rifle

 

Link do prijav: https://goo.gl/forms/eGgvqo7XSdzzK6u23  

Razpis – TRŽIŠKA ZIMSKA LIGA – PUŠKA

Razpis_Tržaška zimska liga – PDF

Strelsko društvo Tržič na strelišču v Tržiču razpisuje strelsko tekmovanje v praktičnem strelstvu z dolgocevnim orožjem kalibrov 9×19 in 22Lr.

Tekmovanje ima značaj lige, to je prva od štirih (4) tekem. Tri (3) tekme štejejo za skupni rezultat.

Na termin tekmovanja se lahko prijavi maksimalno 21, in minimalno 7 tekmovalcev.
Za eno tekmo bo razpisanih več terminov (med tednom v popoldanskem času, izjemoma tudi v soboto). V kolikor za termin ni dovolj prijavljenih tekmovalcev, se termin ukine. Tekmovalce se pozove, da popolnijo preostale termine!

Na prvi tekmi bodo razpisani trije termini, kasneje bomo termine razpisali glede na zanimanje.

Termini DECEMBER:
– četrtek, 13.12.
– sobota, 15.12
– torek, 18.12 (rezervni termin)

Tekmovanje bo potekalo na šestih (6) progah. Pričetek med tednom: 1. skupina ob 17.30 uri, 2,3… skupina ob 18.30 uri. Sobota ob 8.30 uri.

Pogoj za nastop je izpolnjena prijava in orožna listina!

Tekmovalci lepijo tarče sami.

Prijave izključno preko obrazca za prijave (spodaj).
Link do prijav: https://goo.gl/forms/eGgvqo7XSdzzK6u23

Tekmuje se po pravilih IPSC.
Discipline:
– Open PCC
– Open Mini rifle (22Lr)

Ženske tekmovalke in mladinci tekmujejo v svoji kategoriji, v kolikor nastopijo na prvi tekmi vsaj trije tekmovalci iz omenjenih kategorij.

Cena posamične tekme je 30€
Cena za mladince je 10€
Štartnina se plača na tekmi.

Vodja tekmovanja: Zvonko Vrankar

 

 

Pozdravljeni na spletni strani Strelskega društva Tržič (SDT)!


Pozdravljeni na strani društva, ki je bilo ustanovljeno 26. septembra 2012 . Skozi organizirano vadbo streljanja nudi svojim članom možnost udejstvovanja v mnogoterih strelskih panogah.
V društvu trenutno največ pozornosti namenjamo vadbi dinamičnega streljanja po pravilih mednarodne zveze IPSC, nekoliko manj ostalih disciplin, kot je IASC in IDPA ..
Društvo ima lastno notranje strelišče, ki je urejeno v prostorih nekdanje Bombažne predilnice in tkalnice Tržič.
Strelišče se razprostira na cca 2000 m2 površin in med drugim omogoča vadbo streljanja do razdalje 100 m.
V svojih vrstah imamo tako vrhunske tekmovalce, ki v ta šport vlagajo veliko prostega časa in denarja, kot tudi rekreativne strelce, odgovorne uporabnike športnega orožja.

Poslanstvo društva je tudi vzpodbujanje in razvijanje spoštljivih, pozitivnih odnosov med strelkami in strelci, omogočanje njihovega druženja, ustvarjanje pogojev za izmenjavo izkušenj, spodbujanje in zagotavljanje varnega in odgovornega rokovanja z orožjem v različnih športnih panogah, vzpodbujanje k nastopom na tekmovanjih ter na strelišču zagotavljati najboljše možne pogoje, da lahko članice in člani vadijo za discipline v katerih tekmujejo.
V zadnjem času vodstvo društva posveča vse več pozornosti osveščanju okolice in javnosti o športnem streljanju, urejenosti tega športa, urejenosti in varnosti strelišč, ki jih urejajo in vodijo športna društva ter razblinjanje določenih tabujev in neresnic o orožju, ki se pojavljajo v medijih!
Naše društvo je član več strelskih zvez (Slovenske zveze za praktično strelstvo, Amaterske strelske zveze, zveze Alpe Adria).

 

skupinska

 
 
 

VIDEO PREDSTAVITEV STRELIŠČA